Varme-Pump-Upplands-Vasby Kvinna.png

chilla ner med
luftkonditionering

Luftkonditionering för dig som bor i Stockholm, i villa, BR, småhus eller radhus.

En behaglig luftkonditionering och ekonomisk svalka dygnet runt får du enklast med en luftvärmepump.

Sommaren är en period som vi alla ser fram emot, men när värmeböljan väl slår till  så kan det vara svårt att sova om nätterna och prestera om dagarna. En AC eller luftkonditionering ger härlig svalka och har blivit mer och mer populärt i Sverige. 

 

Ett kostnadseffektivt alternativ är att se över vilken värmelösning du har i ditt hem då de flesta värmepumparna genererar komfortkyla till mycket låga driftkostnader. 

 

Luftvärmepumpen fungerar som en traditionell luftkonditionering fast så mycket mer därtill! Den genererar inte bara svalkande kyla när du än behagar, den dammsuger även inomhusluften från skadliga mikropartiklar som kan vara skadliga och även virus och bakterier kan finnas i luften.

Somrarna har blivit varmare på kort tid i Sverige och det har sina konsekvenser, såsom överhettning, sömnlöshet, prestations svårigheter med mycket mer. 

Köp inte en ny fläkt eller en krånglig AC för tusentals kronor varje sommar! 

Ordna det en gång för alla med en luftvärmepump! dessutom kommer den värma ditt hus om nätterna och hålla luften ren och frisk för dig & familjen året runt!

Ring oss idag! Kanske är det så att vi kan hjälpa dig redan nu!