OM OSS

Vårt gemensamma mål är att förse Sveriges bostäder och arbetsplatser med värmelösningar av högsta kvalitet och kundnöjdhet. 

Vi är Värmepump Gruppen Stockholm och vår mission är att förse hela Stor-Stockholm med högkvalitativa värmelösningar som håller våra kunder friska, varma och nöjda. Vi har fått äran att arbeta tillsammans med de bästa värmepumpteknikerna i huvudstaden och vi har fått möjligheten att samla dessa medarbetare under ett och samma tak som vi kallar VGS.

Vi välkomnar dig hem till oss!

 

Om du är nyfiken på att hitta en värmelösning som passar din livsstil så är vi glada att förse dig med det du önskar!

Vårt hemliga recept är att gifta dina behov med bostadens och områdets tillgångar så att vi kan förse dig med det bästa värmelösningarna som marknaden har att erbjuda. De lösningarna vi förser dig med är kostnadsfria och i slutändan är det helt och hållet upp till dig ifall du väljer att gå vidare med oss eller inte. 

Vi väljer att jobba med ett brett urval av märken på värmepumpar för att kunna erbjuda våra kunder en hög standard på installation, reparation och  service och om du letar efter en specifik värmepump eller värmelösning, tveka inte att höra av dig till oss så ser vi ifall vi kan lösa det på plats!

Gör som våra tusentals andra nöjda kunder.

Betygsätt oss gärna här!

Boka in ett kostnadsfritt hembesök och berätta kort om dina behov så tar vi det där ifrån!

 

Väl mött,

1505299877-74600-1-1.png
energimyndigheten-logga.png